Spouwmuurisolatie Zulte

spouwmuurisolatie

Opzoek naar spouwmuurisolatie Zulte ?

Er komt steeds meer aandacht voor woningisolatie, uit het oogpunt van milieuvriendelijk wonen, en uiteraard ook om kosten te besparen. Voor spouwmuurisolatie Zulte is Isolatiewerken JK uw vertrouwde partner. In deze regio staan veel woningen met spouwmuren die niet geïsoleerd zijn. Door uw spouwmuren te isoleren zult u direct gaan besparen op de stookkosten. Daarnaast heeft isolatie van de spouwmuren nog meer voordelen, die zullen we op deze pagina benoemen.

Voor de mogelijkheden bij spouwmuurisolatie Zulte kunt u terecht bij Isolatiewerken JK.

Heeft uw woning spouwmuren?

Niet elke woning beschikt over spouwmuren, voordat u start met spouwmuurisolatie Zulte zult u eerst moeten controleren of uw woning spouwmuren heeft. Sinds ongeveer 1920 worden er woningen gebouwd met spouwmuren, sinds 1975 wordt er steeds meer spouwmuurisolatie toegepast bij nieuwe woningen. Wanneer u niet zeker bent of uw muren voorzien zijn van spouwmuren kunt u controleren of de afstand tussen de binnen en buitenmuur 25 cm of meer is, dan zullen er spouwmuren aanwezig zijn. U kunt dit het beste zien bij de voordeur of achterdeur.

Voordelen van spouwmuurisolatie Zulte

voordelen spouwmuurisolatie

Voor woningen in deze regio zijn er enkele heel interessante voordelen om de spouwmuren van uw huis te laten isoleren. Dit zijn de voornaamste voordelen:

  • Door de spouwmuren te isoleren zal het huis minder warmte verliezen, daarmee kunt u jaarlijks flink besparen op de stookkosten.
  • In de warme maanden zal het huis ook beter geïsoleerd zijn tegen de warmte van de zon. Het effect is afhankelijk van de positie van de woning.
  • Spouwmuurisolatie is onzichtbaar en het proces is schoon en snel, mits het door een specialist wordt uitgevoerd.
  • Door het isolatiemateriaal zal ook het geluid worden gedempt, zeker wanneer u aan een doorlopende weg woont zal dit een groot voordeel zijn. Wanneer er een hobby drummer bij de buren woont zal dit ook rust bieden.

De energiebesparing en de geluidsdemping is afhankelijk van een aantal factoren waaronder het materiaal dat wordt gebruikt bij de isolatie. Zo laat PUR de muren optimaal ademen, terwijl steenwol beter geluid dempt. Bespreek vooraf met de aannemer de mogelijkheden op basis van uw persoonlijke situatie.

Meer weten over spouwmuren en spouwmuurisolatie Zulte? Neem direct contact op met Isolatiewerken JK.

Zelf spouwmuurisolatie Zulte uitvoeren

zelf spouwmuurisolatie

Er zijn een aantal doe-het-zelf bedrijven die de benodigde materialen voor spouwmuurisolatie verhuren of verkopen. Voordat u besluit op deze wijze kosten uit te sparen willen we u adviseren goed na te denken alvorens dit besluit te nemen. Er zijn diverse manieren om de muren op te vullen, en met verschillende materialen die elk hun eigen specifieke kenmerken bezitten. Zo kunt u werken met PUR, steenwol, glaswol of parels. U moet gaten boren om de vulling tussen de muren te spuiten. Wanneer u dit niet juist uitvoert, of de verkeerde materialen gebruikt kunt u niet eenvoudig overnieuw beginnen. Laat u vooraf adviseren voordat u start met isolatie aan uw woning.

Voor spouwmuurisolatie Zulte en andere vormen van isolatie kunt u terecht voor vrijblijvend advies bij JK Isolatiewerken .

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden