Dakisolatie

Opzoek naar dakisolatie ?

Dakisolatie

Isolatie van uw dak is een investering voor de toekomst. Met een dak dat voorzien is van de juiste isolatie zult u jaarlijks veel besparen op de stookkosten. Ook de regering hecht veel waarde aan dakisolatie . Het zal het vanaf 2020 verplicht zijn om enige vorm van dakisolatie toe te passen, 2017 is het laatste jaar dat hier subsidieregelingen voor bestaan. Er zijn diverse manieren om dakisolatie uit te voeren zoals het gebruik van dakisolatieplaten, glaswol, steenwol of een milieubewust groendak. Isolatiewerken JK voert dakisolatie uit, elke opdracht is maatwerk om zo de beste kwaliteit te garanderen aan de laagste prijzen.

Neem vrijblijvend contact op met Isolatiewerken JK voor meer informatie over dakisolatie .

De voordelen van dakisolatie

voordelen Dakisolatie

Warmte stijgt naar boven, daardoor gaat er veel energie verloren via het dak. Door uw dak te isoleren kunt u veel geld besparen op de stookkosten, daarnaast zult u kou en vocht met een goede dakisolatie ook buiten de woning houden. Denk aan vorst in de winter, of neerslag die de woning binnen kan dringen, wanneer het dak scheuren of barsten vertoont. De combinatie van een goede dakbedekking en dakisolatie zal direct verschil maken in de kosten, en die besparing zal jaar in, jaar uit aanhouden.

Soorten dakisolatie soorten Dakisolatie

U kunt zelf kiezen welk materiaal u wilt gebruiken voor de dakisolatie. In overleg met Isolatiewerken JK kunt u een weloverwogen beslissing maken. Dit zijn de meest voorkomende isolatiematerialen:

  • Steenwol: Dit materiaal wordt gemaakt uit diabaas of basalt. Dit zijn steensoorten die verhit worden en vervolgens worden gesponnen in draden die met een bindmiddel tot matten worden gevormd.
  • Rotswol: Dit materiaal heeft veel overeenkomsten met steenwol maar de isolatiewaarde ligt hoger, ook is er minder kans op vocht in de isolatie.
  • Glaswol: Dit materiaal is eenvoudig te verwerken, daarom kiezen veel doe-het-zelf klussers voor dit materiaal. Houd wel rekening met de kans op glasschilfers die zeer schadelijk kunnen zijn.
  • Schapenwol: Voor huiseigenaren die hun dakisolatie op een uiterst natuurlijke wijze willen uitvoeren kan ook schapenwol gebruikt worden voor het isoleren van het dak.

Neem contact op met Isolatiewerken JK over alle materialen die mogelijk zijn bij dakisolatie.

Prijzen dakisolatie

Prijzen Dakisolatie

Er zijn veel verschillende daken, naast platte daken en schuine daken speelt de huidige dakbedekking ook een belangrijke rol, evenals de oppervlakte en ligging van de woning. Bij Isolatiewerken JK hechten we veel waarde aan maatwerk. Zo krijgt elke woningbezitter de beste oplossing, en u betaalt alleen de kosten die relevant zijn in uw situatie. Voor slechts korte tijd is het in veel gevallen nog mogelijk om aanspraak te maken op een subsidieregeling waarmee de kosten aanzienlijk lager uit kunnen vallen. In veel gevallen kan dakisolatie al binnen tien terugverdiend worden. Daarna zal een goed geïsoleerd dak u jaarlijks geld opleveren. En zelfs eerder; wanneer u besluit uw woning te verkopen speelt dakisolatie ook mee bij de waardebepaling van uw huis.

Komt u in aanmerking voor een subsidie, en wat zijn de kosten voor dakisolatie aan uw woning? Neem direct contact op met Isolatiewerken JK voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden