Plat dak isoleren Hamme

Opzoek naar plat dak isoleren Hamme ?

plat dak isoleren Hamme

Bij het isoleren van uw dak bepaalt het ontwerp van uw woning voor een groot deel de mogelijkheden en de uitdagingen om het optimale resultaat te bereiken. Isolatie van een plat dak wijkt af van het isoleren bij een schuin dak. Voor een plat dak isoleren Hamme kunt u terecht bij Isolatiewerken JK, de specialist op het gebied van isolatiewerken in de regio. Voordat u start met de dakisolatie Hamme is het goed om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden, de kosten die daarbij gepaard gaan en de besparing die het kan opleveren. De keuze voor isolatie aan de binnenzijde of buitenzijde van het dak zal een grote invloed hebben op de besparing en de kosten. Voor meer informatie over een plat dak isoleren Hamme kunt u verder lezen op deze pagina, voor advies over uw persoonlijke situatie kunt u direct contact opnemen met Isolatiewerken JK.

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over het isoleren van een plat dak Hamme.

Mogelijkheden plat dak isoleren Hamme

mogelijkheden plat dak isoleren Hamme

Bij het isoleren van een plat dak zijn er globaal gezien drie opties:

  • Isolatie aan de binnenzijde: Het dak wordt vanuit de binnenkant van de woning geïsoleerd, doorgaans vanuit de zolder. De kosten zijn relatief laag, maar de energiebesparing is ook aan de lage kant.
  • Isolatie aan de buitenzijde: Hierbij wordt het dak van buitenaf geïsoleerd, direct op de constructie of als laag over de bestaande dakbedekking. Hoewel de kosten hoger uitvallen in vergelijking met isolatie aan de binnenzijde ligt de besparing in energieverbruik ook aanzienlijk hoger.
  • Isolatie onder de zolder: Wanneer de temperatuur en vochtregulatie op zolder geen rol speelt kan er worden overwogen om het plafond onder de zolder te isoleren. Zo wordt er een buffer tussen de woonruimte en zolder gecreëerd. In sommige gevallen kan deze methode voordeel bieden.

Bij dakisolatie aan de buitenzijde kunt u ook overwegen het plat dak te gebruiken als terras. Ook is het mogelijk een groendak aan te leggen waarmee u op een milieuvriendelijke en aantrekkelijke wijze uw dak kunt isoleren. Neem contact op met Isolatiewerken JK voor alle mogelijkheden.

Energiebesparing bij een plat dak isoleren Hamme

Energiebesparing plat dak isoleren Hamme

Houd er rekening mee dat vanaf 2020 elke woning Hamme verplicht een zekere vorm van dakisolatie moet bezitten. Wanneer u dit door de aannemer laat uitvoeren kunt u momenteel nog in aanmerking komen voor een subsidieregeling. Daarnaast zal dakisolatie uiteraard leiden tot een besparing in de stookkosten. Hier profiteert u direct van. Isolatiewerken JK kan samen met u een berekening maken van de kosten en baten. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een goedkopere dakisolatie aan de binnenzijde zal de besparing ook lager uitvallen, terwijl u bij een isolatie aan de buitenzijde van het dak elk jaar veel meer geld zult besparen. Op basis van de specifieke mogelijkheden in uw huis kan er een berekening worden gemaakt van de kosten en baten. Hierbij zullen ook de mogelijkheden voor subsidies en tegemoetkomingen van de overheid en de gemeente worden besproken.

Ontdek hoeveel u kunt besparen op een plat dak isoleren Hamme, maak direct een afspraak met Isolatiewerken JK.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa