Vloerisolatie: Ecologische impact

Door uw woning te isoleren, maakt u de keuze om uw energiebehoefte op de lange termijn te verminderen. Het is de meest doeltreffende manier om op te treden voor duurzame ontwikkeling. Om nog verder te gaan in termen van respect voor het milieu, kan het interessant zijn om ecologische isolatie te gebruiken. U kunt het bedrag van uw besparing dankzij isolatie berekenen met behulp van onze simulator.

De beste oplossing voor duurzame energiebesparing

Vloerisolatie: Ecologische impact

"De goedkoopste energie is de energie die we niet verbruiken", het is door de behoefte aan energie te verminderen dat de mens in staat zal zijn duurzaam in zijn behoeften te voorzien. Door de vloer te isoleren, verlaagt u de energiekosten van uw huis, uw actie heeft zowel op korte als op lange termijn effect.

Bereken uw verwarmingsbesparing

Maak gebruik van een gratis offerte om de isolatie van uw huis te simuleren. Wij houden rekening met de aard van uw kelder, muren en dak en met het volume van de te verwarmen ruimtes om u een nauwkeurige schatting te geven van de besparingen die u kunt realiseren op uw verwarmingsfactuur. Gratis offerte

Ecologische isolatie: om nog verder te gaan in het respecteren van de planeet

Het gebruik van "schone" isolatie neemt toe: deze wordt gemaakt van natuurlijke vezels zoals hout, hennep, schapenwol, enz. Deze gezonde en milieuvriendelijke materialen dragen bij tot de luchtkwaliteit in huis. Afgezien van het economische aspect, kan het interessant zijn ze te gebruiken als u uw huis wilt renoveren om er een "eco-ontworpen" huis van te maken.

Isolatie: uw vragen

  • Zou ik met zolderisolatie de koudebruggen op mijn dak kunnen verminderen?
  • Wat zijn de voor- en nadelen van binnenisolatie?
  • Moet ik de voorkeur geven aan isolatie van buitenaf?
  • Welke isolatiefabrikant is het meest eco-verantwoordelijk?