Schuin dak isoleren Gooik

Opzoek naar schuin dak isoleren Gooik ?

Schuin dak isoleren Gooik

Wanneer u besluit om uw dak te isoleren Gooik zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Het soort huis, de ligging, de huidige staat van de woning en het dak, en uiteraard of u een huis bezit met een plat dak of een schuin dak. Voor een schuin dak isoleren Gooik kunt u terecht bij Isolatiewerken JK, de specialist op het gebied van dakisolatie bij u in de regio. Er zijn diverse mogelijkheden in materiaal, binnen isolatie en buiten isolatie die afhankelijk zijn van uw persoonlijke situatie. Op deze pagina geven we u alvast wat meer informatie over de isolatie van een schuin dak, voor een schuin dak isoleren Gooik kunt u vervolgens contact op nemen met isolatiewerken Gooik.

Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan voor dakisolatie Gooik bij Isolatiewerken JK.

Schuin dak isoleren Gooik

Bij een woning met een schuin dak gaat er veel energie verloren door het grote oppervlak van het dak. Warmte stijgt naar boven, wanneer het dak niet juist is geïsoleerd zal er veel warmte verloren gaan. In de wintermaanden moet er veel gestookt worden. In de zomermaanden wanneer het juist warm is zal dakisolatie een deel van de warmte die de zon uitstraalt tegenhouden, daarmee blijft het aangenaam koel in huis en heeft u minder kosten aan de airconditioning.

Hoe wordt een schuin dak isoleren Gooik uitgevoerd?

Hoe schuin dak isoleren Gooik

Er zijn verschillende manieren om een schuin dak te isoleren, afhankelijk van de woning en het gebruik.

  • De isolatielaag kan aan de buitenzijde aangebracht worden, dit is afhankelijk van de dakbedekking en de constructie van de woning. Zeker bij vervanging of renovatie van het dak kan dit een optie zijn.
  • De isolatielaag kan ook aan de binnenzijde aangebracht worden, mits het dak goed bereikbaar is.
  • Wanneer de zolder niet gebruikt wordt, of wanneer de temperatuur op zolder van ondergeschikt belang is, kan ook worden gekozen om het plafond van de bouwlaag onder de zolder te isoleren. Zo kan er nog meer energie bespaard worden.

Zelf een schuin dak isoleren Gooik

Zelf schuin dak isoleren Gooik

Om kosten te besparen kiezen sommige huiseigenaren ervoor om zelf het dak te isoleren. Hoewel dat mogelijk is zijn er een aantal factoren waar u rekening mee dient te houden. Zelf isoleren lijkt kostenbesparend, maar dat is niet altijd het geval. Hier zijn vijf redenen om een schuin dak isoleren Gooik uit te besteden aan Isolatiewerken JK:

  • Sommige isolatiematerialen kunnen gevaarlijk zijn mits ze niet juist worden behandeld. Denk aan glaswol met scherpe vezels die schadelijk zijn voor de gezondheid.
  • Zeker bij dakisolatie aan de buitenzijde kan het proces risico’s met zich meebrengen, breng uw veiligheid nooit in gevaar.
  • Bij zelf isoleren gebruikt u wellicht niet de meest optimale materialen in uw situatie, zo zult u niet de besparing bewerkstelligen die mogelijk is.
  • De duurzaamheid van professioneel geplaatste dakisolatie is doorgaans langer dan wanneer het zelf wordt uitgevoerd.
  • Door een aannemer in te schakelen komt u in aanmerking voor subsidies die u niet krijgt wanneer u zelf de werkzaamheden uitvoert.

Wilt u de kosten in kaart brengen voor een schuin dak isoleren Gooik? Neem gerust contact op met Isolatiewerken JK voor een vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa