Prijs spouwmuurisolatie Zomergem

prijs spouwmuurisolatie Zomergem

Spouwmuurisolatie Zomergem is een effectieve en goedkope oplossing om uw woning te isoleren. De kosten voor spouwmuurisolatie zijn in enkele jaren terug te verdienen. De prijs voor spouwmuurisolatie Zomergem hangt uiteraard af van een aantal verschillende factoren waaronder de wijze van constructie, het materiaal dat gebruikt wordt en de wijze waarop de werkzaamheden worden uitgevoerd. Isolatiewerken JK is uw partner in de regio die alle vormen van isolatie in uw woning uit kan voeren. Op deze pagina leest u meer over de algemene mogelijkheden, neem voor advies op maat gerust even contact op met Isolatiewerken JK.

Wilt u de prijs voor spouwmuurisolatie Zomergem weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Isolatiewerken JK.

Prijs spouwmuurisolatie Zomergem

Het is helaas niet mogelijk om een vaste prijs te noemen, daarvoor zijn er teveel verschillende factoren. We kunnen wel een indicatie geven van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten.

  • Wol zoals glaswol en steenwol biedt een uitstekende isolatie, de prijs bij spouwmuurisolatie Zomergem met wol ligt wel wat hoger dan alternatieve methodes. Daar staat tegenover dat de mate van isolatie ook hoger ligt, dus u zult jaarlijks meer besparen op uw energierekening.
  • Parels zijn wat goedkoper en gaan ook erg lang mee. De isolatie is goed, maar kan niet tippen aan wol in de spouwmuren. Bij het berekenen van de kosten moet u vooral letten op de kosten voor de isolatie, en de besparing op termijn.
  • PUR is een populair materiaal in de regio. De prijs bij spouwmuurisolatie Zomergem met PUR is interessant wanneer dit wordt afgezet tegen de besparing op jaarbasis. Dit materiaal is zowel vloeibaar als in vaste vorm te gebruiken, het dient wel door een professional behandeld te worden.

Besparing bij spouwmuurisolatie Zomergem

besparing spouwmuurisolatie Zomergem

Er wordt veel gesproken over de prijs van spouwmuurisolatie Zomergem, maar niet voldoende over de besparing. En dat is jammer, want juist daar kan het voordeel worden behaald. Het is niet mogelijk om voor elke situatie een besparing aan te geven, immers is elke woning verschillend. Gemiddeld genomen kan er een hoeveelheid van 9 kubieke meter gas per vierkante meter gevel op jaarbasis bespaard worden. In praktijk kan de prijs van spouwmuurisolatie Zomergem al binnen enkele jaren terugverdiend worden.

Wilt u een berekening van de kosten en baten voor uw woning? Neem contact op met Isolatiewerken JK voor meer informatie.

Wat zijn de belangrijkste factoren bij spouwmuurisolatie?

Dit zijn de aandachtspunten waar u zeker rekening mee moet houden voordat u besluit uw spouwmuren te isoleren:

  • Welk materiaal kiest u? Er zijn verschillende materialen met uiteenlopende eigenschappen. Wilt u liever zoveel mogelijk energie besparen, ook wanneer dit duurder is bij uitvoering? Of wilt u een materiaal dat brandvertragend werkt voor een veiligere woning?
  • Wilt u zelf isoleren? Hoewel het proces van spouwmuurisolatie niet zo ingewikkeld is voor een professional, is het niet aan te raden dit zelf uit te voeren. Naast het risico dat het misgaat kan het voordeel van isolatie ook beperkt zijn.
  • Niet elke woning heeft spouwmuren, weet u of uw woning spouwmuren heeft?

Wel of geen spouwmuren, Isolatiewerken JK heeft altijd een geschikte oplossing die ook nog eens betaalbaar is.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa