Muurisolatie Tielt-Winge

Opzoek naar muurisolatie Tielt-Winge ?

muurisolatie Tielt-Winge

Er komt steeds meer aandacht voor muurisolatie Tielt-Winge. Oudere woningen zijn doorgaans niet gemaakt om energie optimaal vast te houden, daardoor zijn stookkosten hoger dan strikt noodzakelijk is. Dat is niet alleen een belasting op het milieu, het is ook niet goed voor de portemonnee van de bewoner. Door de muren te isoleren kan het energieverbruik in de woning flink worden teruggedrongen, daarnaast is standaard muurisolatie niet zo ingewikkeld als andere vormen van isoleren zoals dakisolatie en spouwmuurisolatie. Voor muurisolatie Tielt-Winge kunt u zelf aan de slag, of u kunt dit uitbesteden aan een specialist zoals Isolatiewerken JK. Dat biedt doorgaans behoorlijk wat voordelen, de tarieven zijn aantrekkelijker dan u denkt. Op deze pagina geven we een aantal tips voor muurisolatie, u kunt direct contact opnemen voor meer informatie.

Meer weten over de mogelijkheden voor muurisolatie Tielt-Winge? Neem dan vrijblijvend contact op met Isolatiewerken JK, de specialist in uw regio.

Wat is muurisolatie Tielt-Winge?

Wat is muurisolatie Tielt-Winge

Onder muurisolatie verstaan we verschillende werkzaamheden die onder dezelfde noemer gebruikt worden.

  • Spouwmuurisolatie: Dit is een uitstekende manier om bestaande huizen effectief te isoleren. In de spouwmuren wordt een vulling aangebracht die ervoor zorgt dat warmte niet direct zal verdwijnen door de muren.
  • Gevelisolatie: Dit type isolatie vindt doorgaans plaats aan de buitenzijde van het pand, er wordt een isolerende laag aangebracht wat het gebouw veel energiezuiniger zal maken.
  • Muurisolatie: de standaard muurisolatie Tielt-Winge betreft het bedekken van bestaande muren, veelal aan de binnenzijde van het pand, met een isolerende laag waarvoor eventueel een nieuwe wand geplaatst kan worden.

Zelf muurisolatie Tielt-Winge uitvoeren

zelf muurisolatie Tielt-Winge uitvoeren

Bij spouwmuurisolatie en gevelisolatie kunt u het beste een specialist inschakelen, de uitvoering is doorgaans niet eenvoudig. Isolatiewerken JK kiest voor elke woning de meest optimale methode en werkwijze, zo heeft u het meeste voordeel van de isolatiewerken. Muurisolatie aan de binnenzijde van het pand is doorgaans wat eenvoudiger uit te voeren. Door bijvoorbeeld steenwol platen aan de wand te bevestigen van een zolder kunt u veel energie besparen. Toch kan het lonend zijn om een professioneel bedrijf in te schakelen. Isolatiewerken JK levert maatwerk, volgens de huidige standaarden en met een een nette afwerking. Daarmee heeft u het hoogst haalbare rendement, het resultaat is netjes en duurzaam.

Wanneer u kiest voor een aannemer kunt u wellicht in aanmerking komen voor subsidies en andere regelingen. Neem contact op met Isolatiewerken JK voor de mogelijkheden.

Waardeverhoging bij muurisolatie Tielt-Winge

waardeverhoging muurisolatie Tielt-Winge

Wanneer u besluit om uw huis te verkopen zal de energiezuinigheid een steeds grotere rol gaan spelen. Kopers zijn bewust van het belang bij isolatiewerkzaamheden, de verkoopwaarde van een huis wordt aanzienlijk hoger wanneer het huis voldoet aan moderne doelstellingen voor energie efficiënt gebruik. Wanneer u kunt aantonen dat het pand goed geïsoleerd is, en dit kunt u aantonen met energierekeningen en de factuur van Isolatiewerken JK, zal dit een positieve uitwerking hebben op de waarde van het huis. De muurisolatie zal overigens direct effect hebben op uw energierekening, u zult daarmee direct gaan besparen.

Hoeveel kunt u gaan besparen met muurisolatie? Bij Isolatiewerken JK geven we graag advies over de beste aanpak en de besparingen die u kunt behalen.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2021 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa