Buitenmuur isoleren Ham: werkwijze, afwerking & prijzen

buitenmuren isoleren Ham

Opzoek naar buitenmuren isoleren Ham ?

Bij nieuwbouw kan er vooraf rekening worden gehouden met isolatie, met bestaande bebouwing is dat niet altijd eenvoudig. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om ook oudere woningen optimaal te isoleren. Voor buitenmuren isoleren Ham kunt u terecht bij Isolatiewerken JK, de specialist op het gebied van isolatie bij u in de regio. Naast dakisolatie, vloerisolatie en spouwmuurisolatie is buitenmuren isoleren Ham ook erg populair. Naast de isolerende werking kunt u het aanzicht van de woning ook direct verbeteren bij isolatie van de buitenmuren. Op deze pagina leest u hoe isolatie van buitenmuren in zijn werk gaat, en welke voordelen dit biedt.

Wilt u advies op maat voor buitenmuren isoleren Ham? Neem in dat geval direct contact op met Isolatiewerken JK.

Hoe werkt buitenmuren isoleren Ham?

werking buitenmuren isoleren Ham

Aan de buitenzijde van de woning wordt isolatiemateriaal geplaatst, vervolgens wordt er een nieuwe buitengevel gemaakt. Om buitengevelisolatie te realiseren is er voldoende ruimte nodig. De kosten voor buitenmuren isoleren Ham zijn afhankelijk van een aantal factoren. Neem contact op met Isolatiewerken JK voor meer details.

Voordelen van buitenmuren isoleren

voordelen buitenmuren isoleren Ham

Er zijn meerdere voordelen van buitenmuren isoleren, dit zijn de voornaamste redenen om te kiezen voor buitengevelisolatie:

  • Bespaar op energiekosten, de isolatie houdt warmte langer binnen.
  • Door de isolatie zult u zich warm en behaaglijk voelen, ook in de winter.
  • Kou blijft buiten de woning, ook van buitenaf is er optimale isolatie.
  • Dankzij de extra laag wordt geluid van buitenaf aanzienlijk gedempt, bij een woning aan een drukke weg zal dat zeker voordeel bieden.
  • Een energiezuinige woning is ook beter voor het milieu, u zult minder schadelijke stoffen produceren en uitstoten.
  • Het aanzicht van de woning zal sterk verbeteren na de isolatie van de buitenmuren.
  • De waarde van uw woning zal stijgen na uw buitenmuren isoleren Ham, uw woning ziet er mooier uit en is meer energie efficiënt.

Binnenmuren isoleren of buitenmuren isoleren Ham

U kunt ook de binnenmuren laten isoleren, de kosten van dit soort isolatie liggen doorgaans lager dan isolatie van de buitenmuren. De keerzijde van de munt is de lagere energiebesparing. Hoewel buitenmuren isoleren Ham meer investeringskosten met zich meebrengt in verhouding met binnenmuren isoleren zult u jaarlijks meer besparen op uw energierekening. Daar komt nog bij dat het aanzicht van uw woning ook verbeterd wordt door het isoleren van de buitenmuren. Beide opties zijn mogelijk, per situatie kan Isolatiewerken JK adviseren over de beste aanpak voor uw woning.

Minder bekende voordelen van buitenmuren isoleren

Bij buitenmuren isoleren Ham komen er voordelen aan het licht waar de bewoner niet altijd direct bij stil staat. Daarom willen we deze minder bekende voordelen toch even noemen:

  • Door isolatie van de buitenmuren zal het vochtgehalte in de buitenmuur lager worden. Hierdoor ontstaat er minder condens, de luchtvochtigheid wordt lager en er is minder kans op houtrot en schimmelvorming.
  • Afhankelijk van het materiaal dat wordt gekozen kan de veiligheid van de woning sterk verbeterd worden voor buitenmuurisolatie. Brand kan tot wel vijftien minuten vertraagd worden door de juiste isolatie toe te passen, dat geeft een veilig gevoel.

Buitenmuren isoleren Ham; de juiste oplossing voor uw woning? Bespreek het met de specialisten van Isolatiewerken JK.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa