Binnenmuren isoleren Haacht

Opzoek naar binnenmuren isoleren Haacht ?

Binnenmuren isoleren Haacht

Vanaf 2020 zal het verplicht zijn voor woningen in Vlaanderen om een zekere vorm van dakisolatie toe te passen in huis. Om een huis direct veel beter te isoleren is het ook mogelijk andere delen van de woning van isolatiemateriaal te voorzien. Naast spouwmuurisolatie en vloerisolatie is binnenmuren isoleren Haacht ook een populaire manier om de woning direct energiezuiniger te maken. Bij Isolatiewerken JK merken we dat binnenmuren isoleren Haacht steeds vaker gevraagd wordt, daarom geven we op deze pagina graag wat meer informatie over deze isolatiemethode, de voordelen, en alternatieve vormen van isolatie in de woning.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor binnenmuren isoleren Haacht bij Isolatiewerken JK.

Waarom binnenmuren isoleren Haacht?

Waarom binnenmuren isoleren Haacht

Veel woningen in de regio zijn gebouwd in een periode dat er niet werd nagedacht over optimale isolatie van de woning. Niet alleen zal de regering wetten invoeren waarin energiezuinige woningen verplicht worden gesteld, ook voor de bewoners levert het een aantal voordelen op zoals:

  • Door binnenmuren te isoleren bespaart u direct op de energierekening.
  • Er zal minder geluidsoverlast zijn door de geluidsisolatie.
  • In de zomer zal de woning binnen minder opwarmen omdat ook de hitte van de zon wordt geremd.
  • Door het juiste materiaal toe te passen zal de isolatie een brandvertragende werking hebben, dit kan levens redden.

Er zijn nog meer voordelen die specifiek zijn voor verschillende soorten woningen en woningen die gebouwd zijn in een bepaalde periode.

Wilt u weten welke voordelen specifiek voor uw woning van toepassing zijn? Neem contact op met Isolatiewerken JK voor meer informatie.

Andere vormen van isolatie

vormen van isolatie Haacht

Naast binnenmuren isoleren Haacht wordt er in dit gebied ook vaak spouwmuurisolatie toegepast, of gevelisolatie. Het doel is gelijk maar de implementatie is anders, evenals het resultaat.

  • Gevelisolatie: Bij dit type isolatie wordt de buitenzijde van de woning geïsoleerd. Hiermee zal het aanzicht van de woning ook veranderen, in veel gevallen zal de woning aantrekkelijker worden. Wanneer u reeds een bijzondere buitenzijde heeft, is gevelisolatie niet altijd de beste keuze. De isolatiewaarde ligt hoger dan bij binnenmuren isoleren, de kosten liggen ook hoger.
  • Spouwmuurisolatie: Dit is een populaire en effectieve wijze van isoleren. Er wordt een isolatiemateriaal in de spouwmuren gespoten waarmee de woning minder warmte zal verliezen. Deze methode is relatief eenvoudig uit te voeren door een professional, bij een doe-het-zelf klus kan het rendement tegenvallen. Daarnaast hebben niet alle woningen spouwmuren.

Weet u niet zeker of uw woning spouwmuren heeft? Neem contact op met Isolatiewerken JK om de mogelijkheden door te nemen.

Subsidie bij binnenmuren isoleren Haacht

Subsidie bij binnenmuren isoleren Haacht

Er zijn momenteel nog diverse premies voor isolatie waar u aanspraak op kunt maken, als voorwaarde wordt wel gesteld dat u de werkzaamheden laat uitvoeren door een professionele aannemer. Met deze premies kunt u een aanzienlijk deel van de kosten dekken. Daarnaast zult u vanaf de eerste dag gaan profiteren van energiebesparing, dit zult u merken op de energierekening. Isolatiewerken JK kan u adviseren over de beste manier van isoleren, en u verder informeren over de subsidieregelingen en premies die momenteel nog mogelijk zijn. Reageer snel, deze stimulansen zijn niet onbeperkt!

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa