Zolder isoleren Sint-Amands

zolder isoleren Sint-Amands

Opzoek naar zolder isoleren Sint-Amands ?

Nu is de tijd om uw dak te laten isoleren. Niet alleen omdat het vanaf 2020 verplicht wordt gesteld in heel Vlaanderen, ook omdat er dit jaar nog premies beschikbaar worden gesteld om woningbezitters over te halen snel te handelen. Zelfs huurders kunnen profiteren van deze regeling wanneer ze de woning die ze huren te laten isoleren. Naast dakisolatie Sint-Amands is de zolder isoleren Sint-Amands ook een methode die vaak wordt toegepast. Deels omdat de kosten lager liggen dan alternatieve isolatie methodes, en deels omdat het direct veel energieverbruik zal besparen. Hoe een zolder isoleren Sint-Amands werkt kunt u op deze pagina lezen.

Vraag direct een offerte aan bij Isolatiewerken JK voor uw zolder isoleren Sint-Amands.

Mogelijkheden zolder isoleren Sint-Amands

mogelijkheden zolder isoleren Sint-Amands

Warmte stijgt naar boven. Wanneer u in de winter stookt in de woonkamer zal een deel van deze warmte verloren gaan via het dak. Door uw zolder te isoleren Sint-Amands zult u jaarlijks flink besparen op de energierekening. U kunt direct de zolder aanpakken, of het dak isoleren. Dit zijn de drie meest voorkomende manieren van isolatie aan de bovenzijde van de woning:

1. Dakisolatie buitenzijde Sint-Amands

U kunt zowel een plat dak als een schuin dak laten isoleren aan de buitenzijde. Bij een schuin dak levert dit de grootste besparing op vanwege de grote oppervlakte. Bij een plat dak kunt u ook kiezen om een dakterras te maken, of een groendak op basis van planten. Het is verstandig om dakisolatie uit te besteden aan de vakman, niet in de laatste plaats vanwege de veiligheid. Neem contact op met Isolatiewerken JK voor de mogelijkheden.

2. Dakisolatie binnenzijde Sint-Amands

Deze methode kan plaatsvinden vanuit de zolder. Er worden isolerende platen aangebracht tegen het plafond of dak, dit is een relatief eenvoudige klus die toch veel energie zal besparen. Ook is het een meer veilige wijze van installatie. Wanneer u dit jaar nog besluit de werkzaamheden uit te laten voeren door een erkend vakman kunt u in aanmerking komen voor een premie. Isolatiewerken JK kan u hier meer over vertellen.

3. Zolderisolatie Sint-Amands

zolderisolatie Sint-Amands

U kunt ook kiezen om de vloer van de zolder van isolatiemateriaal te voorzien. Wanneer de temperatuur van de zolder niet van belang is, kan zolderisolatie zeer veel stookkosten besparen omdat er minder warmte verloren gaat. Het is ook eenvoudig om de zoldervloer te isoleren, er kan een laag overheen komen zodat de zolder normaal te gebruiken is.

Het stopt niet bij zolderisolatie Sint-Amands, het is ook mogelijk om de gevel te isoleren, de vloer te isoleren en ook de kruipruimte of kelder te isoleren. Elke methode heeft specifieke voordelen, Isolatiewerken JK geeft u graag meer informatie over alle mogelijkheden, en de toepasbaarheid in uw woning.

Voordelen van uw zolder isoleren Sint-Amands

voordelen zolder isoleren Sint-Amands
  • Het huis blijft in de winter behaaglijk warm.
  • U zult besparen op de stookkosten.
  • Zolder isolatie is eenvoudig te plaatsen.
  • De kosten voor de zolder isoleren Sint-Amands liggen relatief laag.
  • Isolatie van de woning heeft ook invloed op de luchtvochtigheid.
  • De verkoopwaarde van uw woning zal ook hoger worden.

Kortom, volop redenen om eens vrijblijvend contact op te nemen met de specialisten van Isolatiewerken JK voor meer advies over de zolder isoleren Sint-Amands.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa