Isolatie Sint-Joost-ten-Node

Opzoek naar isolatie Sint-Joost-ten-Node ?

Isolatie Sint-Joost-ten-Node

Er zijn verschillende redenen om uw woning te isoleren, er zijn ook verschillende methodes om dit werk uit te voeren. Naast voordelen voor uzelf wordt de wetgeving op het gebied van energiezuinige woningen ook steeds strenger. Daarom is het verstandig om nu al te starten met isolatie Sint-Joost-ten-Node. De meest voorkomende methodes en voordelen van isolatie kunt u op deze pagina vinden. Neem voor specifiek advies bij uw woning gerust contact op met Isolatiewerken JK, de specialist op het gebied van isolatie Sint-Joost-ten-Node.

Meer weten over de mogelijkheden van isolatie voor uw woning Sint-Joost-ten-Node? Neem dan vrijblijvend contact op met Isolatiewerken JK.

Soorten isolatie Sint-Joost-ten-Node

Isolatie soorten Sint-Joost-ten-Node

Dit zijn de meest voorkomende vormen van isolatie Sint-Joost-ten-Node voorkomen:

Dakisolatie Sint-Joost-ten-Node

dakisolatie Sint-Joost-ten-Node

Bij dakisolatie Sint-Joost-ten-Node wordt het dak voorzien van isolatie, met name bij een schuin dak zal isolatie een flinke besparing opleveren op de energierekening. Warmte stijgt naar boven, door het dak te isoleren zult u het verschil direct merken. Daarnaast zal de woning in de warme zomermaanden koeler blijven.

Spouwmuurisolatie Sint-Joost-ten-Node

spouwmuurisolatie Sint-Joost-ten-Node

Wanneer de woning is gebouwd met spouwmuren kan het opvullen van deze ruimte met bijvoorbeeld steenwol of glaswol veel voordeel bieden bij spouwmuurisolatie Sint-Joost-ten-Node. Het huis geeft minder warmte af in de zomer, daarnaast zal er ook minder geluid van buiten in het huis binnendringen door de muren.

Gevelisolatie Sint-Joost-ten-Node

gevelisolatie Sint-Joost-ten-Node

Wanneer er geen spouwmuren aanwezig zijn, of het isoleren van de spouwmuren is niet de beste optie in uw woning, kan de gevel geïsoleerd worden. Gevelisolatie Sint-Joost-ten-Node kan zowel vanaf de buitenzijde als aan de binnenzijde uitgevoerd worden. Isolatie buiten geeft een hogere energiebesparing maar is wel duurder dan isolatie aan de binnenzijde van de woning.

Vloerisolatie Sint-Joost-ten-Node

Vloerisolatie Sint-Joost-ten-Node

Loop niet langer met blote voeten op een koude vloer, laat de vloer isoleren en voorkom optrekkende kou vanuit de kelder of de bodem. Isolatie van de vloer kan het woongenot aanzienlijk verhogen, en energiekosten terugdringen.

Kruipruimte isolatie

kruipruimte isolatie Sint-Joost-ten-Node

Een alternatief voor vloerisolatie Sint-Joost-ten-Node is het isoleren van de kruipruimte. Dit proces is relatief eenvoudig en goedkoop om uit te voeren, en levert toch direct een besparing op in de stookkosten. Door de kruipruimte te isoleren kan de kou vanuit de bodem niet meer doordringen in het woongedeelte.

Subsidies op isolatie Sint-Joost-ten-Node

Vanaf 2020 moet uw huis voldoen aan nieuwe regels op het gebied van energiezuinigheid. U kunt in 2017 nog in aanmerking komen voor diverse subsidies vanuit de overheid en via de gemeente. Het is doorgaans wel verplicht om de werkzaamheden door een aannemer uit te laten voeren. Zo kunt u goedkoper uit zijn dan zelf isoleren, ook zullen de resultaten vaak beter zijn omdat Isolatiewerken JK altijd maatwerk levert voor elke woning.

Voordelen van isolatie Sint-Joost-ten-Node

Voordelen Sint-Joost-ten-Node

Dit zijn de voornaamste voordelen bij het isoleren van uw woning:

  • Besparing op de energiekosten omdat er minder warmte verloren gaat.
  • Verkoelende werking in de zomer waardoor de airco niet zoveel werk hoeft te verrichten.
  • Geluidsdemping zodat het stiller wordt in huis.
  • Door met brandvertragende materialen te werken verhoogt u de veiligheid in uw woning.
  • Besparen op uw energiekosten is tevens het milieu sparen.

Voor alle mogelijkheden voor uw woning kunt u terecht bij Isolatiewerken JK voor advies of een vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa