Isolatie Scherpenheuvel-Zichem

Opzoek naar isolatie Scherpenheuvel-Zichem ?

Isolatie Scherpenheuvel-Zichem

Er zijn verschillende redenen om uw woning te isoleren, er zijn ook verschillende methodes om dit werk uit te voeren. Naast voordelen voor uzelf wordt de wetgeving op het gebied van energiezuinige woningen ook steeds strenger. Daarom is het verstandig om nu al te starten met isolatie Scherpenheuvel-Zichem. De meest voorkomende methodes en voordelen van isolatie kunt u op deze pagina vinden. Neem voor specifiek advies bij uw woning gerust contact op met Isolatiewerken JK, de specialist op het gebied van isolatie Scherpenheuvel-Zichem.

Meer weten over de mogelijkheden van isolatie voor uw woning Scherpenheuvel-Zichem? Neem dan vrijblijvend contact op met Isolatiewerken JK.

Soorten isolatie Scherpenheuvel-Zichem

Isolatie soorten Scherpenheuvel-Zichem

Dit zijn de meest voorkomende vormen van isolatie Scherpenheuvel-Zichem voorkomen:

Dakisolatie Scherpenheuvel-Zichem

dakisolatie Scherpenheuvel-Zichem

Bij dakisolatie Scherpenheuvel-Zichem wordt het dak voorzien van isolatie, met name bij een schuin dak zal isolatie een flinke besparing opleveren op de energierekening. Warmte stijgt naar boven, door het dak te isoleren zult u het verschil direct merken. Daarnaast zal de woning in de warme zomermaanden koeler blijven.

Spouwmuurisolatie Scherpenheuvel-Zichem

spouwmuurisolatie Scherpenheuvel-Zichem

Wanneer de woning is gebouwd met spouwmuren kan het opvullen van deze ruimte met bijvoorbeeld steenwol of glaswol veel voordeel bieden bij spouwmuurisolatie Scherpenheuvel-Zichem. Het huis geeft minder warmte af in de zomer, daarnaast zal er ook minder geluid van buiten in het huis binnendringen door de muren.

Gevelisolatie Scherpenheuvel-Zichem

gevelisolatie Scherpenheuvel-Zichem

Wanneer er geen spouwmuren aanwezig zijn, of het isoleren van de spouwmuren is niet de beste optie in uw woning, kan de gevel geïsoleerd worden. Gevelisolatie Scherpenheuvel-Zichem kan zowel vanaf de buitenzijde als aan de binnenzijde uitgevoerd worden. Isolatie buiten geeft een hogere energiebesparing maar is wel duurder dan isolatie aan de binnenzijde van de woning.

Vloerisolatie Scherpenheuvel-Zichem

Vloerisolatie Scherpenheuvel-Zichem

Loop niet langer met blote voeten op een koude vloer, laat de vloer isoleren en voorkom optrekkende kou vanuit de kelder of de bodem. Isolatie van de vloer kan het woongenot aanzienlijk verhogen, en energiekosten terugdringen.

Kruipruimte isolatie

kruipruimte isolatie Scherpenheuvel-Zichem

Een alternatief voor vloerisolatie Scherpenheuvel-Zichem is het isoleren van de kruipruimte. Dit proces is relatief eenvoudig en goedkoop om uit te voeren, en levert toch direct een besparing op in de stookkosten. Door de kruipruimte te isoleren kan de kou vanuit de bodem niet meer doordringen in het woongedeelte.

Subsidies op isolatie Scherpenheuvel-Zichem

Vanaf 2020 moet uw huis voldoen aan nieuwe regels op het gebied van energiezuinigheid. U kunt in 2017 nog in aanmerking komen voor diverse subsidies vanuit de overheid en via de gemeente. Het is doorgaans wel verplicht om de werkzaamheden door een aannemer uit te laten voeren. Zo kunt u goedkoper uit zijn dan zelf isoleren, ook zullen de resultaten vaak beter zijn omdat Isolatiewerken JK altijd maatwerk levert voor elke woning.

Voordelen van isolatie Scherpenheuvel-Zichem

Voordelen Scherpenheuvel-Zichem

Dit zijn de voornaamste voordelen bij het isoleren van uw woning:

  • Besparing op de energiekosten omdat er minder warmte verloren gaat.
  • Verkoelende werking in de zomer waardoor de airco niet zoveel werk hoeft te verrichten.
  • Geluidsdemping zodat het stiller wordt in huis.
  • Door met brandvertragende materialen te werken verhoogt u de veiligheid in uw woning.
  • Besparen op uw energiekosten is tevens het milieu sparen.

Voor alle mogelijkheden voor uw woning kunt u terecht bij Isolatiewerken JK voor advies of een vrijblijvende offerte.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Oost-Vlaanderen


Provincie Vlaams-Brabant

Provincie West-Vlaanderen

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Copyright © 2017 Isolatiewerken JK. Alle Rechten Voorbehouden - Sitempa